O nama

O nama

„Knežević Čepić Igić“ je advokatska kancelarija koju čini tim pravnih stručnjaka iz različitih oblasti prava. Advokatsku kancelariju su osnovali advokati Boško Knežević, Nikola Čepić i Miloš Igić.

Pored rukovodećih partnera, advokata Boška Kneževića, Nikole Čepića, Miloša Igića i Nataše Igić, naš tim sačinjavaju i drugi advokati, saradnici, advokatski pripravnici i diplomirani pravnici koji tečno govore engleski jezik i kojima je osnovni cilj pružanje stručne pravne pomoći fizičkim i pravnim licima.

Udruživanjem, zajedništvom i uvođenjem inovacija u poslovanje, naša advokatska kancelarija prati trend vodećih evropskih i svetskih advokatskih kancelarija, te predstavlja novu, mladu i modernu poslovnu organizaciju. Rad naše kancelarije ogleda se u konstantnom unapredjenju poslovanja, kao i neposrednom i transparentnom odnosu sa klijentima, koji su uvek na prvom mestu.

Od svog osnivanja kancelarija se fokusirala na zastupanje klijenata i rad u oblasti eksproprijacije, prometa i statusa nepokretnosti, zatim u oblasti privrednog prava, ugovornog i obligacionog prava, radnog prava, porodičnog i naslednog prava, prekršajnog prava, kao i u raznim drugim oblastima.

Posebnu pažnju posvećujemo radu sa klijentima, poštujući njihove potrebe i želje i pružajući im jednak tretman u cilju isnalaženja rešenja za svaki specifičan problem sa kojim se susretnemo. Zadovoljstvo svakog klijenta se ogleda u nizu uspešno obavljenih poslova i ispravno donetih odluka i na tom putu ćemo Vam biti podrška i partner ka ispunjenju ciljeva.